друкувати


Виростають в Рогатині спортсмени

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-08-14 12:24:36
У філію реорганізують існуючий спортивний комплекс і вона матиме наступні спортивні відділення: настільний теніс, легку атлетику, бокс, боротьбу, плавання, футбол та волейбол.

Про це йдеться у розпорядженні, яке 5 серпня підписав перший заступник голови облдержадміністрації Юрій Бодоряк. Фінансування філії здійснюватиметься за рахунок коштів, передбачених на утримання установ та закладів освіти обласного підпорядкування. Головним відповідальним виконавцем визначено управління освіти і науки ОДА, повідомляє прес-служба Івано-Франківської ОДА.

Уже затверджено Положення філії, згідно з яким до спортивної школи будуть прийматися всі особи, що бажають займатися спортом, які виконали нормативи з фізичної підготовки, встановлені навчальними програмами з видів спорту та не мають медичних протипоказань. Зарахування до школи здійснюватиметься на підставі заяви батьків або осіб, що їх заміняють, медичного висновку лікаря поліклініки за місцем проживання про відсутність медичних протипоказань до занять.

Обговорити на форумі