друкувати


ТРК НТК: Події дня (відео)

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-08-12 05:53:59
Школи Коломийщини до початку нового навчального сезону готові. Такий висновок комісії, яка 3 дні перевіряла навчальні заклади району. За цей час серйозних порушень не знайдено, актів та приписів не складено. Зі слів начальника відділу освіти РДА Івана Терлецького до школи можна йти хоч завтрашнього дня.

Хочеш нажити ворога - позич другові гроші. Як показує практика, ця народна мудрість часто справджується в реальному житті. Якщо у банківській чи кредитній установах під позику потрібна застава, у родичів та знайомих можна обійтися у без цього. Близько половини таких "родинних" відносин закінчуються сварками, образами або й судовими тяганинами.

Чим більше дбаємо про ближніх - тим більшою буде ласка Господня для нас. Це один з головних принципів працівників благодійного фонду Карітас Коломийсько-Чернівецької єпархії. Організація піклується про одиноких похилого віку людей, а найперше - про дітей-сиріт, із кризових сімей та дійтей, чиї батьки закордном.

15 серпня - перший строк сплати земельного податку за 2009 рік, повідомляють податківці. Власникам нарахували податок та надіслали платіжні повідомлення. Щоб уникнути боргу по земельному податку, а відповідно штрафу та пені за несвоєчасну оплату, Коломийська оДПІ просить оплатити податок на землю. В разі, якщо з ви не отримали повідомлення на сплату, звертайтеся за телефоном 2 68 78 або в приміщення Коломийської оДПІ за адресою: вул.Б.Хмельницького, 3, кабінет 212.

18 серпня на базі Коломийської податкової проводитиме виїзний особистий прийом громадян Володимир Попович - голова ДПА в Івано-Франківській області. Час прийому від 14 до 17 години. Прийом здійснюється за попереднім записом за телефоном: 51000.
Завантажити сюжет ...

Джерело: Телерадіокомпанія "НТК"
Обговорити на форумі