друкувати


Івано-франківськ: ЖКГ реагують на звернення

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-08-06 11:27:58
Івано-франківська міська влада, всупереч поширеній думці, реагує на звернення органів самоорганізації населення.

Так, вже досить поширена практика створення будинкових комітетів, як первинних органів самоорганізації населення, у Івано-Франківську вже дає свої перші плоди. Будинкові комітети починають колективно звертатись до міської влади, таким чином наголошуючи на важливих для малих територіальних спільнот проблемах, повідомляє прес-служба Івано-Франківського міськвиконкому.

Зокрема, такі звернення в основному стосуються комунальних проблем окремих будинків. Так на звернення представників будинкового комітету на вул.Симоненка, 10 управління житлово-комунального господарства (П.Косюк) вчасно надали допомогу у заміні підвальних розгалужень мереж холодного водопостачання та опалення в будинку.

Так само на звернення представників будинкового комітету на вул.Степана Бандери, 12 управління житлово-комунального господарства фінансово посприяло у придбанні дверей з кодовим замком для будинку, які були знищені невідомими вандалами, а також у виконанні робіт з їх монтажу. Мешканці обох будинків, які на власному досвіді переконались у користі створення органів самоорганізації населення та їх дієвості, висловили подяку місцевим комунальникам за оперативне та адресне реагування.

Обговорити на форумі