друкувати


ТРК НТК: Події дня. 5.08.09 (відео)

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-08-06 09:53:48
Особливості застосування Закону України "Про податок на додану вартість" та подання податкової звітності, реєстрів податкових накладних в електронному вигляді, покращення адміністрування ПДВ - пріоритетний напрямок роботи. На таку тему сьогодні спілкувалися в коломийській податковій. Там провели семінар з платниками податків. Присутні прослухали загальну інформацію про виконання бюджетів усіх рівнів. Представники ТЗОВ "Бест-Звіт" поінформували учасників заходу про переваги електронної звітності.

Для хлопця служба в армії – це те саме, що для дівчини весільне сукня. Як говорили за радянських часів - солдати-моряки – це завидні женихи. Про переваги служби у військово-морському флоті України сьогодні дізнавались наші журналісти.

Віддавна Коломийщина славилася великими запасами солі. Колись її продавали не лише у найближчі райони, але й поставляли до Європи. Зараз ніхто не займається солеварінням. А джерела потрохи занепадають.

Оригінальний кулінарний фестиваль під назвою "Коломийська кухня" проходить у Коломиї. Організатор конкурсу – міський відділ культури і туризму. Всі заклади ресторанного господарства мають можливість позмагатися за звання кращого. До уваги беруться оформлення приміщення та сервірування столу, меню, наявність реклами, новизна страв, їхня привабливість та склад, професійність приготування і, звичайно – подавання та обслуговування. А оцінює все це спеціальна комісія.

Воронцовський палац - всесвітньо відома пам'ятка архітектури знаходиться в кримському місті Алупка. Тут мешкало три покоління Воронцових. Після 1917 року вони вимушено емігрували за кордон. Спадкоємці живуть в США. Крим був захоплений німецько-фашистськими загарбниками. Палац перетворили на будинок відпочинку фашистів. Колекції музею не встигли евакуювати і їх пограбували. Відомо, що було вивезено 537 предметів мистецтва. картин і гравюр. Після війни частину їх повернули в музей. Приміщення палацу врятували. Поряд з палацом - доглянутий квітучий старовинний парк, кращий в світі пам'ятник ландшафтної архітектури 19-го сторіччя.
Завантажити сюжет ...

Джерело: Телерадіокомпанія "НТК"
Обговорити на форумі