друкувати


Відбудеться ІV Всеукраїнський фотоконкурс "Світ дитячої мрії"

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-08-05 12:20:40
Державною соціальною службою для сім’ї, дітей та молоді проводитиметься фотоконкурс "Світ дитячої мрії". Мета даного конкурсу: зміцнення засад відповідального батьківства.

Надіслані на фотоконкурс роботи мають відображати в динаміці реальні життєві ситуації, в яких центральною фігурою є дитина (діти) в життєдіяльності та взаєминах у сімейному оточенні. Зображене має стверджувати цінність дитини в родинному колі, пропагувати сімейні форми виховання, відтворювати світ дитячих мрій.

Номінації Фотоконкурсу:
1. "Моя сім’я – найкраща в світі" - сім’я як середовище для виховання громадянина в любові, злагоді, навчанні, спільній грі, праці та відпочинку;

2. "Тепер я маю родину" - сімейні форми виховання (опікунські та прийомні сім’ї, дитячі будинки сімейного типу) як осередки виховання дитини в сімейному оточенні в любові, навчанні, спільній грі, праці та відпочинку;

3. "Рідне село. Традиції сім’ї" - виховання дітей у сільській родині в гармонії з довкіллям, відображення першоджерел роду, зв’язку поколінь, народних традицій.

Участь у фотоконкурсі може взяти кожен бажаючий відповідно до тематичної спрямованості Фотоконкурсу, вимог до виготовлення та оформлення робіт. Учасник може подати на фотоконкурс не більше п’яти авторських робіт. Вимоги до виготовлення робіт: зроблені в Україні роботи, роздруковані на глянцевому папері формату 10х15 см а також електронна версія фотографій.

За додатковою інформацією та оформленням заявки на участь у Фотоконкурсі звертатись (до 12.08.09р.) за адресою: Івано-Франківський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, м.Івано-Франківськ, вул.Гординського 10, тел. 750597.

Обговорити на форумі