друкувати


ТРК НТК: Події дня. 3.08.09 (відео)

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-08-04 11:03:33
Вантажівки та легкові автомобілі руйнують дамби. Це може призвести до катастрофічних наслідків при повені. Зокрема на Коломийщині вже був зафіксований випадок у 2008 році, інформують фахівці управління водного господарства. Тоді через дамбу, що просіла перелилася вода.

Хот-доги, гамбургери та кебаби стали невід’ємною частиною життя коломиян. Фаст-фуд, як ще називають такі продукти, – це швидко, зручно та економно. Але часто споживачі не мають достатньої інформації про вплив такої їжі на організм, особливо дитячий. Швидка їжа – це короткий шлях до хвороби, кажуть медики та санстанція.

Літо-пора відпусток. Де відпочивати - в Україні чи закордон - справа кожного зокрема, в залежності від уподобань та фінансових статків. Чимало земляків віддають перевагу Туреччина, Болгарії та Єгипту. Проте наших нерідко можна зустріти і в Криму. В місті Алупка побувала моя колега Надія Ніплюхіна. Окрім відпочинку вона підготувала цікаві матеріали з Криму. Протягом тижня ви маєте можливість з її розповідей дізнатися більше про південне узбережжя. Матеріал перший – Алупка.

У Винограді відбувся І-ий районний фестин естрадної пісні "Смерекова хата". Його присвятили пам’яті автора легендарної пісні Миколи Бакая. На свято запросили багато знаних митців не тільки району, але й області.

"Щастя є всюди! Його не може не бути!". Саме під таким гаслом відбулась молодіжна вечірка Open AIR "HAPPY INSIDE". Проводили її на пейнтбольному клубі "POLIGON", що у Шепарівцях. Потягом 7-ми годин молоді люди відривались під музику кращих діджеїв Коломиї та Івано Франківська, бавились у басейні, стрибали на батуті і звичайно – грали у пейнтбол.
Завантажити сюжет ...

Джерело: Телерадіокомпанія "НТК"
Обговорити на форумі