друкувати


Скоро з'явиться альбом з піснями Папи

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-07-31 03:28:42
30 листопада буде випущений альбом з піснями Папи і, ймовірно, буде найпопулярнішим альбомом передріздвяного періоду.

Наприкінці року новий артист, Папа Бенедикт XVI, виставить на загальний суд нові музичні хіти. Geffen Records, американська дискографія, що випустила альбом Nirvana від Guns n' Roses та альбоми інших знаменитих гуртів, оголосила, що наприкінці року випустить новий CD з піснями, головним виконавцем котрих буде Його Святість, - повідомляє Corriere della Sera.

Основною тематикою диску будуть релігійні пісні та молитви до Діви Марії у інтерпретації Бенедикта XVI.

Ймовірно, альбом буде називатися "Alma Mater". До нього також увійдуть вісім класичних творів у виконанні лондонського "Royal Philharmonic", записаних у легендарній студії Abbey Road у столиці Британії.

Пісні у виконанні Папи були записані у Бізиліці Святого Петра, акомпанував Його Святості хор римської Академічної філармонії.

Ідея створення альбому пісень у виконанні Святого Отця належить "Multimedia San Paolo", це католицька організація, що працює у медіа напрямку.

Весь дохід, отриманий від реалізації даного альбому, буде направлено на підтримку нової організації, що буде пропагувати викладання музики для дітей бідноти в цілому світі.

Згідно слів президента англійської філії "Geffen Records" Колін Барлов (Colin Barlow), цей альбом є справді фантастичним: "Великим сюрпризом виявилося і те, що Папа володіє дуже приємним голосом". На диску буде представлено вісім молитов. Одна буде проспівана Папою, решта будуть прочитані у стилі речитативу латинською, італійською, португальською, французькою та німецькою мовами.

Папа оцінив роботу виконану студією: "Ми отримали лист з Ватикану, у котрому йдеться про те, що Папа прослухав треки і залишився дуже задоволений від почутого", - заявив у інтерв'ю для ВВС президент британської компанії. Це не є вперше, коли наступник Святого Петра бере участь у такому проекті. Іван Павло ІІ у свій час багато разів демонстрував свій артистичний дар. У 1994 році, наприклад, "Il Rosario", запис якого було виконано на Радіо Ватикан, зайняв перші місця у міжнародних рейтингах.

У 2008 році деякі вірші, написані Папою поляком, були записані у виконанні великого тенора Плачідо Домінґо.

Автор: Семен САФАТ, Коломия ВЕБ Портал
Обговорити на форумі