друкувати


Українка вдруге виграла в лотерею квартиру

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-07-30 04:32:01
60-річна Валентина Козуб з райцентру Перечин Закарпаття виграла дві столичні квартири у телепередачі "Хто там?", яка йде на телеканалі "1+1" по суботах. Жінка купує лотерейні квитки сьомий рік.

25 липня Валентині Козуб виграш випав удруге. Козуби кажуть, що їм допомагає Бог, бо вони моляться і допомагають іншим.

Квартиру отримають за рік-півтора у місті Ірпінь Київської області. Будинок ще зводять.

- Та однокімнатна квартира – більша за площею, як наша двокімнатна. Ми напевно переїдемо жити до Ірпеня. Наші знайомі живуть у Києві, буде з ким спілкуватися, - ділиться планами жінка.

23 вересня 2006 року Валентина Козуб у телепередачі "Хто там?" також виграла квартиру в Києві. За рік написала заяву і отримала 150 тис. грн.

- Будівництво дому дуже затяглося. Ми вирішили не ризикувати, а забрати гроші, - зізнається Козуб. - Купили "Ланос део" за 60 тисяч. Частину дала дітям, деяку суму подарувала на церкву, решту поставила на депозит. Та за два роки інфляція з’їла гроші, - скаржиться.

Козуби живуть у двокімнатній квартирі п’ятиповерхівки. У вітальні, де розмовляємо, стоїть меблева стінка, м’який куток. На журнальному столику – дві невеликі ікони Ісуса Христа та Божої Матері. Стіни та стеля побілені вапном у світло зелений колір. Господар зауважує, що давно збирається робити ремонт у квартирі.

Жінка працює лікарем-лаборантом санстанції у Перечині. Отримує 800 грн пенсії. Чоловік – колишній педагог. Має 770 грн пенсії. У Козубів двоє дітей. 40-річна дочка Жанна чотири роки проживає у Словаччині. Із 14-річною дочкою там знімають житло. 26-річний син Микола живе із сім’єю у власному будинку в Перечині.

- Я – азартна в міру, не така, що буду грати доти, поки є гроші. Скільки витратила на квитки за майже сім років, не підраховувала. Водночас граю ще у "Лото-забаву", яка іде по неділях, але жодного разу ще не виграла. Останні роки щотижня купую по 5 квитків. Вчора виграла 50 грн. Купую квитки, беру участь у заохочувальних конкурсах, чекаю передачу, цікаво, чи щось виграю. Хотіла б виграти комп’ютер. Цікаво спостерігати за гравцями. Радію, коли пенсіонери виграють щось, особливо квартири. А для кого пенсіонери виграють? Для своїх дітей, онуків.

Каже, корінців з літерами "ТБ" відправила до Києва багато. Але тільки через три роки гри потрапила на телепередачу.

- Кожної суботи сідала біля телевізора з квитками і уважно стежила за грою, гравцями. У вересні 2006-го у кінці передачі побачила у списку своє прізвище як учасника наступної телегри. У вівторок позвонили з Києва і сказали, де і коли бути, як добратися до готелю "Феофанія". О сьомій ранку нас забрали з готелю і повезли на студію. Провели інструктаж. Кожному з 12 гравців дали по тисячу гривень як компенсацію за дорогу, на харчування.

Пані Валентина зізнається, що гратиме й надалі.

На телепередачі було 36 гравців, з них п’ятеро із Закарпаття. Крім мене, ще одна жінка з Перечина виграла комп’ютер. Жінка з нашого диванчика виграла хлібопіч. Це означає, що всі шестеро чоловік, які сиділи у зеленому секторі, отримають по хлібопечі. Через два тижні треба іти в Ужгородське представництво МСЛ оформлювати документи, повідомляє Газета.UA.

Обговорити на форумі