друкувати


ТРК НТК: Події дня. 29.07.09 (відео)

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-07-30 12:32:12
Понад 35 питань за дві години. Депутати Коломийської міської ради б'ють рекорди – у літню пору рішення приймають швидко. Хоча на засідання спізнюються, а деякі обранці взагалі не приходять. Хто ігнорує свої обов'язки – глядачі мають можливість бачити у прямому ефірі на НТК. Далі репортаж з сесії.

Головне управління статистики в Івано–Франківській області провело моніторинг виплати заробітної плати на Прикарпатті. Загальна сума заборгованості із виплати заробітної плати в цілому по економіці області (включаючи підприємства-банкрути та економічно неактивні підприємства) на 1 липня 2009р. склала 8,3 млн.грн., або 2% фонду оплати праці, нарахованого за червень. Порівняно з 1 червня, борг зменшився майже на 6% і найбільш істотно – в організаціях транспорту, лісовому господарстві та у сфері здійснення операцій з нерухомим майном, оренди, надання послуг підприємцям. Водночас у сільському господарстві, будівництві, фінансовій діяльності, у сфері надання комунальних та індивідуальних послуг, культури та спорту відстежувалось зростання суми боргу.

Літо дає чудову змогу для кожного знайти відпочинок "для душі". Хтось любить позасмагати на сонечку поблизу морського узбережжя, хтось подорожує європейським країнами, а хтось не уявляє власного життя без екстріму і залюбки обирає туристичний похід в гори. Експерти стверджують, що в горах легше орієнтуватись, ніж на рівнинній місцевості.
Завантажити сюжет ...

Джерело: Телерадіокомпанія "НТК"
Обговорити на форумі