друкувати


Культурно-мистецький центр "Є" презентує "Чорний пояс" Шунічі Нагасакі

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-07-29 11:15:56
29 липня Культурно-мистецький центр "Є" запрошує на перегляд фільму "Чорний пояс" Шунічі Нагасакі, що відбуватиметься на четвертому поверсі. Початок – 19 година. Вхід – вільний.

Цей фільм – один з найкращих творів Шунічі Нагасакі, режисера, що став улюбленцем Роттердамського кінофестивалю артхаусного кіно.

Ідея фільму полягає у дослідженні того, на які висоти і до яких ницостей може штовхнути людину потурання власним пристрастям.

Історія, що відбувається в перші роки періоду Шова у Японії, побудована на житті трьох воїнів, кожний з яких мріє здобути "чорний пояс". Проте він дістанеться тільки найдостойнішому…

1932 рік. Три чоловіки зайняті наполегливими тренуваннями з карате у школі Ейкена Шибахари. Їхні імена Тайкан, Чоей і Гирю. Ейкен раптово помирає, але чорний пояс, який визначить, хто саме посяде місце Ейкена, не був переданий.

"Карате – це не війна". Хто стане тим єдиним, який понесе мудре слово Ейкена і отримає омріяний чорний пояс як його спадкоємець? Сили військової поліції звертають увагу на виняткові здібності трійки у бойових мистецтвах, і трьом воїнам наказано приєднатися до військ.

Воїни змушені покинути школу і зробити крок назустріч власній долі…

Обговорити на форумі