друкувати


На Коломийщині оголошено тендер на заміну вікон

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-07-28 11:52:41
Івано-Франківська громадська організація "Громадська ініціатива" та Програма розвитку ООН в рамках проекту "Місцевий розвиток, орієнтований на громаду" цією об’явою запрошують ліцензованих підрядників з доброю репутацією надати запечатані цінові пропозиції для виконання таких видів робіт у межах мікропроекту "Заміна вікон в дитячому садку с-ща Отинія": демонтаж вікон, встановлення віконних блоків.

Підрядники повинні мати досвід проведення вказаних робіт на об’єктах подібного або вищого рівня складності. Тендерну документацію можна безкоштовно отримати за такою адресою: Коломийський район, селище Отинія, вул.Українська,19. Пропозиції повинні залишатись чинними протягом 60 (шістдесяти) днів з дня розкриття конкурсних пропозицій і мають бути доставлені в запечатаному вигляді за вищевказаною адресою не пізніше ніж 09.00 12 серпня 2009 року, після чого вони будуть розкриті в присутності наявних учасників тендеру. Конкурсні пропозиції, надані пізніше встановленого терміну, не приймаються і повертаються учасникам тендеру нерозкритими.

Зацікавлені підрядники можуть отримати додаткову інформацію по тел. 8 (03433) 62271.

Організація громади "Асоціація соціально-економічного розвитку села Пилипи" та Програма розвитку ООН у рамках проекту "Місцевий розвиток, орієнтований на громаду" цією об’явою запрошують ліцензованих підрядників з доброю репутацією надати запечатані цінові пропозиції для виконання таких видів робіт у межах мікропроекту "Проведення енергозберігаючих заходів у Пилипівській ЗОШ І-ІІ ступенів": демонтаж вікон, встановлення віконних блоків. Підрядники повинні мати досвід проведення вказаних робіт на об’єктах подібного або вищого рівня складності. Тендерну документацію можна безкоштовно отримати за такою адресою: Коломийський район, с.Пилипи, вул.Українська,57. Пропозиції повинні залишатись чинними протягом 60 (шістдесяти) днів з дня розкриття конкурсних пропозицій і повинні бути доставлені в запечатаному вигляді за вищенаведеною адресою не пізніше ніж 09.00 12 серпня 2009 року, після чого вони будуть розкриті в присутності наявних учасників тендеру. Конкурсні пропозиції, надані пізніше встановленого терміну, не приймаються і повертаються учасникам тендеру нерозкритими.

Зацікавлені підрядники можуть отримати додаткову інформацію по тел. 8 (03433) 92130.

Джерело: Вільний голос для Коломия ВЕБ Порталу
Обговорити на форумі