друкувати


Бойківські малюнки поїдуть до Америки

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-07-28 10:38:03
Розпочався конкурс художніх робіт "Я і моє рідне місто" Його проводить Долинський краєзнавчий музей "Бойківщина" Тетяни і Омеляна Антоновичів. Конкурс триває у двох країнах одночасно – у Долині та місті-побратимі Прерії Віллидж (США) до 29 липня. З 1 до 23 серпня 2009 року роботи українських дітей експонуватимуть у музеї "Бойківщина" Тетяни і Омеляна Антоновичів.

Далі побратимський комітет вибере 35 кращих робіт, які потраплять на виставку до США. Автори 5 найкращих будуть нагороджені подарунками на святі ремесел, яке відбудеться 23 серпня 2009 року в рамках святкування Дня Долини. Наші діти, в свою чергу, зможуть пізнати світогляд і творчість американських дітей на виставці, яка діятиме у музеї "Бойківщина", повідомляє Івано-Франківська ОДТРК.

Мета конкурсу — сприяти зміцненню стосунків між дітьми України та США, розширювати знання з історії та культури двох країн, уявлення про їх життя, обмін творчістю, підвищувати загальний рівень розвитку дітей. Основна вимога до молодих художників — показати, що найбільше подобається в житті рідного міста. Серед інших вимог – малюнки кольоровими олівцями, пастелями, фарбами або фотографія у форматі А-4. Вік учасників — від найменших, до тих кому вже 21 рік. Організатори обіцяють кожному учаснику конкурсу солодкий подарунок.

Обговорити на форумі