друкувати


Купуємо Івано-Франківське – даємо роботу Івано-Франківцям

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-07-27 03:27:18
З початку липня мешканці обласного центру мають змогу на вулицях міста спостерігати рекламні щити з закликом "Купуємо Івано-Франківське — даємо роботу Івано-Франківцям", на яких також розміщено найменування та логотипи місцевих харчових торгових марок.

Метою даного заходу є популяризація та пропаганда продукції місцевих виробників харчових продуктів серед мешканців м. Івано-Франківська, та, як наслідок, допомога підприємствам в складних умовах виходу з фінансово-економічної кризи, повідомляє прес-служба Івано-Франківського МВК.

Реалізація даного проекту стала можлива завдяки плідній співпраці виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради з маркетинговими агентствами міста, які погодились безкоштовно надати рекламні площі для проведення акції. Також важливо відзначити, що і підприємства не сплачують жодної копійки за участь в проекті.

На сьогоднішній день, по території міста встановлено двадцять "біг-бордів" та "сіті-лайтів". Також, в рамках даної акції, найближчим часом заплановано здійснити друк плакатів аналогічного змісту для їх розповсюдження серед великих і малих торгівельних центрів м. Івано-Франківська, та проведення в місцевих супермаркетах дегустацій продукції місцевого виробництва.

Детальнішу інформацію можна отримати у відділі промисловості та інвестиційного супроводу управління економічного та інтеграційного розвитку: тел/факс 551955, e-mail prom@mvk.if.ua.

Обговорити на форумі