друкувати


Два тижні в ліжку з трупом

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-07-24 04:40:17
У Черкасах загинула жінка. Її зарізав співмешканець, а потім два тижні спав у ліжку з трупом. Мешканці одного з будинків на околиці звернули увагу на сморід, яким тхнуло з квартири на сьомому поверсі.

Сусідка: "Воно пахло таким трупним запахом, як неначе ото риба тухла розложилася. Через одну квартиру від мене, а тут же осьо, рядом, у 122-й, маленька ще й дитина".

Стурбовані сусіди звернулися до міліціянтів, а ті швидко знайшли власника оселі і разом із ним увійшли до помешкання. Там перед ними постала моторошна картина. Посеред кімнати на ліжку лежав матрац, а під ним - загорнуте в целофан тіло молодої дівчини.

Господар розповів, як два місяці тому вподобав і прихистив 25-річну молодичку. Окрім кохання гостю й на 20 років старшого хазяїна об’єднувала ще й пристрасть до оковитої.

Щоранку парочка вирушала на роботу – збирала пляшки й нишпорила по смітниках. Увечері пропивала вторговані гроші й закушувала недоїдками.

Сусідка: "І він пив, і його сожитільниця. Щоб вони нас трогали, так ні. Ми ж його всігда гладили за шерстю. А музика кричала, включали вони музику".

Під час однієї з пиятик сімейна ідилія переросла у пристрасну сварку - закохані не поділили чарки. Обурений невдячністю господар кілька разів ударив свою молоду подругу по голові.

Максим Крутоус, оперуповноважений Соснівського РВ міліції в м. Черкасах: "Після цього дана громадянка намагалася вдарити його ножем, але він, вихвативши ніж, наніс їй удар. Після цього громадянка почала втрачати свідомість, а він злякався, поклав її на ліжко та завернув у целофан".

Потім господар накрив замотане тіло матрацом і подався у справах. Із мертвою співмешканкою у власному ліжку чолов’яга прожив майже два тижні.

Правоохоронці дізналися, що підозрюваний укоротив віку жінці не вперше. Шість місяців тому він вийшов із в’язниці, де відсидів 15 років за вбивство дружини.

Сусідка: "Тій першій казали - Лєна, не зв’язуйся з ним, бо це не людина. А вона каже – я його люблю. Ну, долюбилася, поки він її убив, накрив матрацом і подушками, а сам пішов на базар".

Юрій Трепільченко, заступник керівника УМВС України в Черкаській області: "В теперішній час він затриманий в порядку статті 115-ї, і проводяться слідчі дії та оперативно-розшукові заходи, направлені на доведення вини цього громадянина".

Більше черкаський жінковбивця не занапастить жодної живої душі – на нього чекає довічне ув’язнення, повідомляє НТН.

Обговорити на форумі