друкувати


Тягни канат, солдате

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-07-24 12:28:04
Українські миротворці у Косовому у важкій та безкомпромісній боротьбі перемогли у змаганнях з перетягування канату серед підрозділів багатонаціональної тактичної групи "Еast" сил КФОР, що дислокуються на американській військовій базі "Bond Steel".

У Косовому українські морські піхотинці зі складу спільного українсько-польського миротворчого батальйону "УкрПолбат" у важкій та безкомпромісній боротьбі перемогли у змаганнях з перетягування канату серед підрозділів багатонаціональної тактичної групи "Еast" сил КФОР, що дислокуються на американській військовій базі "Bond Steel". У змаганнях брали участь чотири команди – дві від підрозділів армії США, а також команди польських та українських військовослужбовців, повідомляє прес-служба Міністерства оборони України.

На початку змагань відбулося жеребкування учасників. Українська команда у півфіналі зустрілася з польськими військовослужбовцями. Морські піхотинці не залишили жодних шансів своїм колегам по "УкрПолбату" і без особливих складнощів перемогли. У другому півфіналі військовослужбовці американського підрозділу "Night stalker" у запеклій боротьбі перемогли команду підрозділу логістичного забезпечення табору "Bond Steel". У фіналі наші хлопці зустрілися із командою "Night stalker" та у важкій і безкомпромісній боротьбі перемогли.

Але радість від перемоги виявилась передчасною. В результаті складнощів у системі набору балів наші військовослужбовці вимушені були втретє вийти на спортивний майданчик для того, щоби довести свою перевагу. У складному та багатому на емоції фіналі українські морські піхотинці знову довели усім, що є кращими у змаганнях з перетягування канату.

Таким чином у підсумку переможцями змагань стали українські миротворці, друге місце - за американськими військовослужбовцями підрозділу "Night stalker", а на третю сходинку п’єдесталу пошани піднялася команда підрозділу логістичного забезпечення табору "Bond Steel".

Найближчим часом членам української команди, яка виборола першість на змаганнях з перетягування канату, будуть вручені пам’ятні дипломи та відзнаки. По завершенню фінальної частини змагання капітан нашої команди старший лейтенант Максим Єршов зазначив, що команда українських миротворців виявила найкращі спортивні якості.

– Командний дух, воля до перемоги, військово-морська завзятість стали складовими нашої перемоги, – сказав офіцер. – Сьогодні ми довели, що українські морські піхотинці - найкращі!

Обговорити на форумі