друкувати


В Івано-Франківську впорядкували торгові майданчики

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-07-23 03:54:01
Міська влада впорядкувала торгівлю на літніх торгових майданчиках, за рахунок підприємців. Відтепер вони, щоб отримати дозвіл на облаштування літнього майданчика у центрі міста, платитимуть на соціально-економічний розвиток міста 3,5 тис. гривень.

В поточному році на розгляд комісії через Дозвільний центр було подано 54 заяви на розташування і облаштування літніх торгових майданчиків на території міста.

На початку літа розпорядженням міського голови Івано-Франківська Віктора Анушкевичуса була утворена комісія з організації літньої торгівлі. Це стосується розміщення майданчиків на вулиці Шашкевича, початок Незалежності та Галицької, вулиця Бачинського, Грушевського, площа Ринок, Вічевий майдан.

Встановлення літнього кафе поза межами центральної частини обійдеться підприємцям у 2 тис. гривень. Відповідне рішення ухвалив виконавчий комітет міської ради. Згідно із цим рішенням, підприємці повинні також укласти договори оренди за землекористування та на вивезення твердих побутових відходів, подати в Дозвільний центр копії трудових угод з найманими працівниками, виготовити паспорт літнього торгового майданчика, забезпечити рекламне освітлення, в також встановити водовідведення водопостачання та санвузол.

Робочою групою проведено обмір площі літніх торгових майданчиків, перевірено наявність паспорту літнього торгового майданчика. 9 літніх торгових майданчиків перевищує розміри відповідно до план-схем розташування літнього майданчика погоджених управлінні архітектури і містобудування.

Автор: Дарка ДОРОШ, Коломия ВЕБ Портал
Обговорити на форумі