друкувати


"Молодь і влада": Чого стажери навчилися?

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-07-23 12:21:57
В Івано-Франківському міськвиконкому розпочався захист стажування учасників проекту "Молодь і влада" Івано-Франківського молодіжного міськвиконкому. Під час захисту стажери повинні були відзвітуватися про роботу в управлінні та ознайомлення з державною службою.

Стажери Івано-Франківського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді розповіли про роботу, проблеми та перспективи служби, про проекти які проводилися під час їхнього стажування. Зокрема, вони взяли участь у святкуванні міжнародного дня захисту дітей (під час якого дехто з них спробував себе у якості волонтера), у щорічному сходженні на найвищу вершину України гору Говерлу за участі президента Віктора Ющенка, відвідали центр соціально-психологічної реабілітації дітей та молоді з функціональними обмеженнями "Дивосвіт", повідомляє прес-служба Івано-Франківського МВК.

Наступними звітували стажери управління фінансів. Вони розповіли про фінансовий розвиток міста, про ріст місцевого бюджету та про фінансову систему. Під час захисту стажування були зачитані характеристики голів управлінь в яких проходили стажування учасники проекту "Молодь і влада", усіх стажерів цих двох підрозділів було рекомендовано до зарахування у кадровий резерв Івано-Франківського міськвиконкому.

Обговорити на форумі