друкувати


У Карпати… дебатувати

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-07-21 11:32:54
9-14 серпня 2009 року вперше всеукраїнська молодіжна громадська організація "Дебатна Академія" збирає молодих людей на "Дебатний ВиШкіл", що проходитиме у Карпатах.

Протягом шести днів учасники матимуть нагоду відпочивати та навчатись разом із однодумцями-дебатерами у мальовничих горах. Це буде повноцінне таборування – з ночівлею в наметах, приготуванням їжі в казанках, справжньою дружбою та неповторною атмосферою життя на природі. Окрім відпочинку, у таборі будуть проводитися тренінги з ораторської майстерності, різноманітні майстер-класи. Для того, аби взяти участь у таборуванні, треба мати досвід дебатування, бути здоровим, аби в горах не завдавати клопоту друзям, взяти із собою наплічник, намет, спальний мішок, туристичний килимок та деякі продукти харчування.

За участь у дебатному таборі треба буде сплатити реєстраційний внесок — 30 гривень. Ці гроші витрачатимуть на організаційні моменти та закупівлю роздаткових матеріалів для учасників. Детальніше про бебати можна дізнатися, написавши на адресу DebateVyshkil@gmail.com n.boyarskiy@gmail.com

Автор: Галина Плугатор, Коломия ВЕБ Портал
Обговорити на форумі