друкувати


На Прикарпатті 4 пожежі за вихідні

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-07-20 03:59:48
За інформацією прес-служби Головного управління МНС в області за минулі вихідні на території Івано-Франківщини зареєстровано 4 пожежі.

18 липня біля села Надорожна на околиці Тлумацького поля горіла суха трава. Вогнем було знищено грубі корми на площі півтори гектара. Причина виникнення пожежі встановлюється. Того ж дня в селі Лісна Слобідка, що на Коломийщині через необережне поводження з вогнем під час куріння загорівся гараж. Вогнем знищено крівлю гаража, господарський інвентар та пошкоджено стіни гаража.

Вніч на 19 липня в селі Хвалибога Городенківського району виникла пожежа в господарській споруді. Вогнем знищено перекриття та покрівлю господарської споруди і близько чотирьох тонн сухих грубих кормів. Причина виникнення пожежі встановлюється.

Тієї ж ночі сталася пожежа господарської споруди і в місті Снятин. Вогнем частково знищено речі домашнього вжитку, покрівлю, перекриття, стіни господарської споруди та близько півтони грубих кормів. Причина виникнення пожежі встановлюється.

Загалом з початку року на території Івано-Франківщини виникло 595 пожеж, у вогні загинуло 42 особи, повідомляє головне управління МНС України в Івано-Франківській області.

Обговорити на форумі