друкувати


Православні хоругвоносці пропонують зруйнувати мавзолей Леніна

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-07-17 02:56:59
Союз православних хоругвоносців пропонує зруйнувати мавзолей Леніна на Красній площі і оголошує конкурс на проект будівництва на його місці храму в ім'я новомучеників та сповідників Російських.

"Поки на головній площі Росії, в самому серці "третього Риму" - Москви, буде стояти окультна лабораторія зі знищення волі і свідомості російського народу, відродження Росії неможливе. Тому мавзолей повинен бути знищений, тіло вождя світового пролетаріату винесене геть, місце це освячене, і на ньому треба побудувати православний храм", - заявив голова Союзу православних хоругвоносців Леонід Сімоновіч-Нікшіч, повідомляє ВЗГЛЯД.

Він же висунув і перший проект в конкурсі - зведення на місці "головного всесвітнього сатанинського капища" зменшеної копії Єкатеринбурзького Храму-на-Крові, зведеного на місці розстрілу родини останнього російського імператора.

Сімоновіч-Нікшіч відзначив, що початок конкурсу оголошений на 17 липня, в день 91-ї річниці з дня "ритуального вбивства святих царських мучеників".

Тому, за його словами, майбутній храм на місці мавзолею повинен бути освячений на честь "Собору новомучеників та сповідників Російських, від богоборчої влади постраждалих".

Обговорити на форумі