друкувати


Трьох футболістів ФК "Прикарпаття" нагороджено відзнаками міського голови

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-07-17 01:11:56
16 липня 2009 року о 12.00 в залі засідань МВК відбулася прес-конференція міського голови Івано-Франківська Віктора Анушкевичуса та президента ФК "Прикарпаття" Анатолія Ревуцького. Також у прес-конференції взяли участь головний тренер ФК "Прикарпаття" Сергій Пташник, віце-президент зі спортивних питань клубу Олександр Іщенко та ректор ІФНТУНГу Євстахій Крижанівський.

На прес-конференції були присутні гравці національної студентської збірної команди України, які у її складі вдруге завоювали чемпіонський титул на Всесвітній Універсіаді з футболу в м.Белград (Сербія): захисник – Ігор Гребінський, півзахисник – Микола Ревуцький, нападаючий – Ігор Худобяк. Усі троє гравців захищають кольори ФК "Прикарпаття", про що під час прес-конференції розповів президент футбольного клубу Анатолій Ревуцький. Також уся трійця гравців є студентами ІФНТУНГу, повідомляє виконавчий комітет Івано-Франківської міської ради.

Трьох прикарпатських гравців національної студентської збірної України з футболу захисника Ігоря Гребінського, півзахисника Миколу Ревуцького, нападаючого Ігоря Худобяка було нагороджено відзнаками міського голови за перемогу у складі національної студентської збірної України з футболу на Всесвітній Універсіаді.

Відзнаки та пам’ятні посвідчення міський голова Івано-Франківська Віктор Анушкевичус вручив футболістам особисто з побажаннями подальших високих досягнень на спортивній ниві. Також міський голова відзначив, що завдяки спортивним досягненням українських спортсменів та івано-франківських, зокрема, про нашу державу більше дізнаються у світі.

Нагадаємо, у п’ятницю, 10 липня, національна студентська збірна України з футболу, перемігши у фінальному поєдинку команду Італії, вдруге поспіль стала чемпіоном Всесвітньої Універсіади. Вперше чемпіонський титул на Всесвітній Універсіаді з футболу Україна здобула два роки тому у Таїланді.



Обговорити на форумі