друкувати


Розробили програму "Здоров’я матері та дитини"

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-07-17 11:25:01
Черговий тренінг для членів координаційних рад з питань сприяння здоров’ю матері та дитини в рамках українсько-швейцарської програми "Здоров’я матері та дитини 2008—2010" нещодавно відбувся на базі готелю "Малево", що в селищі Ділятин Яремчанської міської ради.

Сюди з’їхалися представники координаційних рад з тих районів області, де програма вже успішно діє, а це — Коломия, Калуш, Городенка, Надвірна та Снятин.

Нагадаємо, що метою програми є покращення перинатального здоров’я населення. Цього разу учасники тренінгу працювали над розробкою районної соціальної програми сприяння здоров’ю матері й дитини, а також повторювали матеріал, вивчений на попередніх заняттях, розповідали про результати впровадження проекту на місцях.

Коломийщину представляли члени координаційної ради з питань реалізації програми в райони — головний лікар пологового будинку Роман Островський, начальник відділу соціальної роботи районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Олександра Теліщук, методист районного відділу освіти Галина Микитюк на чолі з головою координаційної ради, заступником голови райдержадміністрації Богданом Болюком. Цікавий пізнавальний тренінг провели обласний консультант та тренери програми Оксана Вінницька, Наталія Зимівець, Наталія Мацевко, Ганна Томченко.

Учасники семінару дискутували, висловлювали власні думки, своє бачення вирішення тих чи інших питань, а головне набиралися необхідних знань для подальшої своєї роботи, яка спрямована на ефективне впровадження програми "Здоров’я матері та дитини".

Джерело: Вільний голос для Коломия ВЕБ Порталу
Обговорити на форумі