друкувати


Спільнота "Боже милосердя": Коли мрії збуваються

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-07-17 11:20:11
Вони — члени спільноти "Боже милосердя", якою опікується при Коломийсько-Чернівецькій єпархії сестра Вероніка, такі ж як усі ми: люблять, переживають, тішаться, сумують. Ось лише потреби у них особливі.

Торкнутися босоніж землі, вдихнути аромат щойно зірваного зілля, зблизька помилуватися водним плесом, скуштувати юшки з пійманої власними руками риби — ці, такі звичні і доступні для більшості з нас речі, для них — мрія. Але, на щастя, є люди, завдяки яким ця мрія здійснилася — уїкенд на озерах ЗАТ "ЮМАС", що в Лісній Слобідці. Коломийські підприємці, зокрема, Василь Бойчук, Надія Саманів, волонтери Микола і Лариса подбали про транспорт, смачний обід, культурну програму (на знімку).

Долучитися до переліку цих добрих справ може кожна небайдужа людина. Скажімо, для пані Оксани, яка мешкає разом із мамою в одному з коломийський будинків на другому поверсі, є дуже важливим подбати про підйомник. Обидві жінки — на інвалідних візках і без підйомника — світ для них обмежується стінами квартири, бо залежні від сторонньої допомоги.

Чим ви можете допомогти спільноті загалом чи конкретній людині — підкаже сестра Вероніка.

Автор: Квітослава СОНЯХ
Джерело: Вільний голос для Коломия ВЕБ Порталу
Обговорити на форумі