друкувати


Довга мандрівка за малиною

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-07-16 11:28:28
Коли 70-літній мешканець с.Креховичі Рожнятівського району липневим ранком 11 липня вирушив до лісу збирати малину, він навіть подумати не міг, що ця мандрівка триватиме три доби.

Коли ввечері чоловік додому не повернувся, на сполох забили рідні і звернулися до рятувальників. І вже наступного дня загубленого шукали понад два десятки місцевих мешканців. О 3 ночі безрезультатні пошуки були припинені.

13 липня до пошукових робіт зниклого чоловіка було залучено попри місцеве населення, 7 працівників, 5 працівників Івано-Франківського гірського пошуково-рятувального пункту, 4 працівники Вигодського та Осмолодського ГПРП, повідомляє центр пропаганди ГУ МНС в Івано-Франківській області.

Пошуки проводились біля населених пунктів Креховичі, Рахиня, а також в лісі Калуського держлісгоспу. На жаль, і вони у зв’язку з настанням темної пори доби були припинені...

А тим часом, мандрівник за малинами часу дарма не гаяв і, як з’ясувалося, наполегливо шукав дорогу додому. За повідомленням начальника Рожнятівського РВ ГУ МНС в Івано-Франківській області, керівника штабу з пошуків Тараса Шкромиди, близько опівночі цього ж дня чоловік вийшов на світло будинків села Кадобна Калуського району і був відправлений додому. Як не дивно, з огляду на похилий вік і на пройдений десяток кілометрів, стан потерпілого був цілком задовільний, медичної допомоги він не потребував. Але залишається нез’ясованим, чи назбирав чоловік малини...

Обговорити на форумі