друкувати


Президент проміняв кінні перегони на Говерлу

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-07-15 04:45:38
Президент України Віктор Ющенко не має наміру їхати до Москви 18 липня на кінні перегони за приз президента Росії. Про це повідомила прес-секретар президента Ірина Ванникова.

"Президент і не планував їхати до Москви. Віктор Ющенко цього дня бере участь в традиційному сходженні на гору Говерла (Івано-франківська область), де буде проведений мітинг за участю політичної партії "Наша Україна", - сказала Ванникова.

За її словами, запрошення на даний захід Ющенко отримував.

Як повідомлялося, 17-19 липня президент України відвідає з робочою поїздкою Івано-Франківську і Тернопільську області.

В п'ятницю, 17 липня глава держави присвятить, зокрема, спілкуванню з представниками медіа.

Ющенко планує провести круглий стіл з головними редакторами друкованих видань з восьми регіонів Західної України - представниками Волинської, Івано-Франківської, Тернопільської, Рівненської, Хмельницької, Чернівецької, Львівської і Закарпатської областей.

У суботу, 18 липня, президент здійснить традиційне сходження на гору Говерла в Карпатах.

В неділю, 19 липня, президент візьме участь у Всеукраїнській прощі в Зарваниці (Тернопільська область) - найбільшому паломницькому центрі Української Греко-Католицької церкви.

За прогнозами, до Зарваниці прибуде близько 100 тисяч паломників. Окрім ієрархів УГКЦ на чолі з кардиналом Гузаром, Зарваницю відвідають архієреї інших країн, повідомляє Газета.UA.

Обговорити на форумі