друкувати


З початку року на Івано-Франківщині виникло 584 пожежі

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-07-15 01:39:48
За інформацією прес-служби Головного управління МНС в області за минулу добу на території Івано-Франківщини зареєстровано 3 пожежі.

14 липня на світанку в селі Долішнє Залуччя Снятинського району виникла пожежа в одному із житлових будинків. Вогнем частково знищено крівлю будівлі, перекриття, речі домашнього вжитку, пошкоджено коридор та стіни помешкання. Причина виникнення пожежі встановлюється, повідомляє головне управління МНС України в Івано-Франківській області.

Тієї ж доби пізно ввечері в селі Малий Ключів Коломийського району зайнялася господарська споруда. Вогнем знищено 1 т сіна, господарський інвентар, пошкоджено крівлю будівлі. Причина виникнення пожежі встановлюється.

В ніч проти 15 липня з невстановленої поки що причини горіла господарська будівля і в селі Слобода Галицького району. Вогнем знищено пиломатеріали, дрова та дерев’яні стіни будівлі.

Загалом з початку року на території Івано-Франківщини виникло 584 пожежі, у вогні загинуло 42 особи.

Шановні мешканці області! Головне управління МНС в області звертається до Вас з проханням бути обережними у поводженні з вогнем, дбати про безпеку свого життя та оточуючих Вас людей. Пам'ятайте: людська необережність у поводженні з вогнем, порушення правил пожежної безпеки та безпеки життєдіяльності в побуті - від цього один крок до біди.

Обговорити на форумі