друкувати


За минулу добу у чергові частини міліції надійшло 58 заяв

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-07-15 01:08:29
Протягом минулої доби у чергові частини міліції надійшло 58 заяв і повідомлень про злочини, 9 крадіжок та 13 випадків заподіяння тілесних ушкоджень. Водночас органи внутрішніх справ краю розкрили 35 злочинів. Задокументовано 16 злочинів економічного спрямування.

Вдруге на цьому тижні працівники міліції затримують так званих кишенькарів, тобто осіб, що вчиняли крадіжки грошей та речей з сумок громадян, в тому числі пасажирів громадського транспорту. Учора, зокрема, затримано 16-річного мешканця Тисменицького району, який на Привокзальній площі викрав гаманець з сумки перехожої, а напередодні співробітники карного розшуку затримали 32-річного раніше судимого івано-франківця, який обґрунтовано підозрюється у вчиненні крадіжок майна в маршрутних автобусах.

Минулого вечора співробітники патрульної служби за "гарячими слідами" встановили і затримали зловмисника, який скоїв крадіжку з однієї з приватних стоматологічних поліклінік. У затриманого 17-річного юнака вилучено речові докази – телевізор та DVD-плеєр. Щодо зловмисника порушено кримінальну справу.

Співробітники яремчанської міліції затримали вантажівку під керуванням мешканця району, який транспортував без відповідних документів 22 кубометри лісу.

Учора працівники підрозділів боротьби з економічною злочинністю задокументували три факти порушень закону про заборону грального бізнесу в Україні. Припинено роботу більше 30 гральних автоматів, а щодо суб’єктів підприємницької діяльності вирішується питання про порушення кримінальних справ.

Протягом доби, що минула, на автошляхах Прикарпаття зареєстровано дві дорожньо-транспортних пригоди, в яких, на щастя, обійшлося без людських жертв , повідомляє ЦЗГ УМВС України в Івано-Франківській області.

Обговорити на форумі