друкувати


ТРК НТК: Події дня. 09.07.09 (телепрограма)

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-07-10 12:50:36
Чужих дітей не буває, кажуть в Коломийському міському центрі соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді. Прийомна сім’я може стати рідною для тих, які виховуються в будинках-інтернатах. Зараз таких сімей у Коломиї лише три, тоді як в області 54. Для її створення майбутні батьки повинні пройти попередню підготовку.

Організація "Матері в молитві" зібрала коломийських вірян на спільну молитву. Вона відбулася у Катедральному соборі Преображення Христового. Такий захід в місті проходив вперше. Святу літургію відвідав владика Микола Сімкайло. Разом молилися прихожани Коломийщини та Косівщини.

Надворі спека - в руках морозиво. Картина характерна для літньої пори. Проте, улюблені всіма ласощі можуть поєднувати несумісні речі. Принести бажану прохолоду та задоволення або ж інфікувати стафілококом чи сальмонелою. Як правильно споживати цей продукт та вберегтися від неприємних сюрпризів знає Галина Досин.

Коломийський драмтеатр запрошує всіх шанувальників театрального мистецтва на перегляд вистави-казки для дітей "День народження кота Леопольда". Дійство відбудеться 12 липня о 13:00 годині.
Завантажити сюжет ...

Джерело: Телерадіокомпанія "НТК"
Обговорити на форумі