друкувати


Згадати все?

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-07-10 11:17:08
Днями до прикарпатських журналістів із "3 студії" місцевого телебачення звернулися лікарі івано-франківської психіатричної лікарні №1. Медики просили допомогти чоловікові, у якого діагноз амнезія.

Нещасний, на вигляд 25-26 років, потрапив у заклад з Пасічнянського міського відділення міліції. Молодий чоловік сидів на березі Бистриці Солотвинської. Наразі він не знає як його звати, звідки він, скільки йому років, чи має рідних. Хоча припускає, що у нього може бути дружина. Про дітей також нічого не пам’ятає.

Медики стверджують, що знайда не був під дією алкоголю та наркотиків. На його тілі немає жодних тілесних ушкоджень, не вражена й центральна нервова система. Отож амнезія могла виникнути унаслідок сильної психологічної травми, ймовірно, якогось конфлікту. При собі нині пацієнт лікарні мав ключі та папірець, де були записані якісь цифри та креслення меблів. Отож, лікарі припускають, що він може бути столяром.

Зараз медики допомагають молодикові щось згадати. Проте все марно. Чоловік дуже переживає за свій стан, і дуже хоче додому. Проте він перебуватиме в лікарні, допоки його не знайдуть ріні, або він не згадає, хто він і звідки.

Автор: Галина ПЛУГАТОР, Коломия ВЕБ Портал
Обговорити на форумі