друкувати


Хто продасть цигарку дитині, матиме тюремне горе в родині

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-07-09 11:40:32
З ініціативи Івано-Франківської міської служби у справах дітей 25 березня 2009 року розпорядженням міського голови створено комісію по перевірці об’єктів торгівлі міста щодо продажу дітям алкогольних напоїв та тютюнових виробів. До складу комісії входять представники служби у справах дітей, податкової адміністрації та міського відділення міліції.

З квітня 2009 року комісією двічі на місяць проводяться рейди - перевірки під час яких обстежуються об’єкти торгівлі, які здійснюють реалізацію алкогольних напоїв та тютюнових виробів. Факти продажу дітям алкогольних напоїв та тютюнових виробів виявлено в 6 таких закладах, повідомляє прес-служба Івано-Франківського МВК.

Відділом кримінальної міліції у справах дітей станом нещодавно за увесь час проведення рейдів складено сім протоколів за порушення правил торгівлі алкогольними напоями і тютюновими виробами. Наразі накладено відповідні штрафи на власників тих закладів торгівлі, де продавали алкоголь і тютюн неповнолітнім, на загальну суму 10 200 гривень.

Обговорити на форумі