друкувати


Калуш не замерзне

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-07-08 06:11:49
Наступний опалювальний сезон у Калуші розпочнеться вчасно, заявляють депутати міськради. Місцева ТЕЦ вже на реконструкції.

На ТЕЦ збільшуватимуть потужності і частково переводитимуть роботу підприємства на вугілля. Так зможуть заощадити кошти. Нагадаємо, минулого року опалювальний сезон у Калуші розпочався із запізненням майже на місяць.

Перший її етап мав би завершитися до 1 жовтня. Однак у тому, що роботи на ТЕЦ проходять у нормальному режимі, сумніваються окремі депутати міськради. Так, на останній сесії депутат Анатолій Гетьманчук (фракція "Наша Україна") заявив: минув місяць від анонсованого початку реконструкції, а на ТЕЦ нічого не робиться, навіть не оголошено тендери на проведення робіт. Такий стан справ викликає серйозне занепокоєння щодо можливості своєчасного поновлення роботи підприємства, а відтак і нормального початку опалювального сезону. Депутат запропонував розглянути питання роботи Калуської ТЕЦ на черговій сесії міської ради.

Директор виробничої філії державного підприємства зовнішньоекономічної діяльності "Укрінтеренерго" Калуська ТЕЦ Ігор Білик у своєму коментарі зазначив, що ставити під сумнів нормальний перебіг реконструкції на ТЕЦ нині немає жодних підстав. Нагнітання пристрастей довкола ТЕЦ нічим не обґрунтоване, а чутки щодо неспроможності відновлення роботи підприємства є, м’яко кажучи, перебільшеними. Про те, що на сьогодні вже зроблено на ТЕЦ, та плани на найближчі місяці, керівник підприємства розповів кореспонденту "ДП".

Автор: Дарка ДОРОШ, Коломия ВЕБ Портал
Обговорити на форумі