друкувати


Про права людина у курортному Яремче

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-07-07 11:01:20
З 7 по 15 липня в місті Яремча на Івано-Франківщині паралельно пройдуть два восьмиденних семінари в рамках національної освітньої програми "Розуміємо права людини": Четверта Школа з прав людини для молоді та Школа з прав людини для молодих вчителів.

За словами координатора програми "Розуміємо права людини" Сергія Бурова, для участі у Школах із майже ста п’ятдесяти претендентів було відібрано 40 молодих людей, які займають активну громадську позицію та прагнуть працювати задля ствердження цінностей демократії та прав людини. Під час занять учасники семінарів познайомляться з філософією та історією прав людини, міжнародними та національними документами та механізми захисту прав людини, навчатимуться розв’язувати конфлікти, планувати та здійснювати ефективні дії на захист прав людини та громадських інтересів.

Слухачі Шкіл матимуть можливість почути лекції визнаних фахівців в галузі прав людини з України, Польщі та Ірландії. Програма реалізується Українською гельсінською спілкою з прав людини та громадською організацією "М’АРТ" за фінансової підтримки Норвезького Гельсінського Комітету та Міжнародного фонду "Відродження".

Обговорити на форумі