друкувати


Футболісти діаспори проїхались Галичиною

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-07-06 02:26:45
На Івано-Франківщині відбулися цікаві футбольні поєдинки. Вперше з командами Прикарпаття грали представники США.

Футбольний клуб "Крила" був заснований в американському Чикаго в 1952 році. Із того часу в команді виступають виключно представники української діаспори у США. Нині команда є лідером регіональної аматорської ліги і постійно проводить поєдинки з іншими командами української діаспори Північної Америки, повідомляє news.if.ua.

В Україну "Крила" завітали на запрошення львівських "Карпат". Їхнє турне по Галичині розпочалося розгромною поразкою від молодіжної команди "Карпат" 9:1. Після цього чиказькі гості зіграли бойову нічию 2:2 з лідером обласної першості Львівщини – ФК "Куликів". За декілька днів "Крила" поступилися своїм ровесникам з молодіжки ФК "Львів" – 1:0.

Після Львівщини "Крила" відправилися на Прикарпаття. Тут відбувся спаринг теж з лідером обласної першості – яремчанськими "Карпатами". Підопічні Віктора Клим’юка не вельми лагідно зустріли своїх співвітчизників з-за океану, перемігши 8:3. Хоча чиказьці огризнулися, зумівши забити три м’ячі після того, як "горіли" 6:0. Завершилося турне "Крил" матчем у Богородчанах з місцевим "Газовиком", який наразі йде п’ятим у Першій лізі області. Бойова нічия – 3:3.

Обговорити на форумі