друкувати


Підступний Черемош

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-07-04 11:35:06
У реанімації Косівської дитячої районної лікарні між життям та смертю знаходиться семилітній мешканець села Мілієво Вижницького району сусідньої Чернівецької області.

Хлопчик без дозволу батьків пішов сам на річку. По дорозі він зустрів свого 13-літнього товариша, котрий з мамою та 6-літнім братом теж ішли відпочивати на березі Черемоша. В якусь мить 7-літній Володя побіг вперед і одразу забіг у воду. Чи то оступився, чи зайшов на глибину води, невідомо, але дитина почала тонути. 13-літній Анатолій одразу кинувся у воду, витягнув малого на берег і почав надавати йому першу допомогу, повідомляє прес-центр ГУ МНС в Івано-Франківській області.

Як розповіла мати Анатолія, він вміє добре плавати, а навиків надання допомоги його навчила родичка-медик. Зважаючи на ситуацію, що склалася, найшвидше за кваліфікованою допомогою було звернутися до косівських медиків. Люди перенесли потерпілого на протилежний берег Черемоша і одразу ж викликали швидку медичну допомогу. Наразі, як констатують косівські медики, стан хлопчика важкий.

Обговорити на форумі