друкувати


Увага водії: операція "Номерний знак"

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-07-04 10:55:39
До 13 липня 2009 року Державтоінспекція Івано-Франківської області проводить цільове відпрацювання під умовною назвою "Номерний знак". Під час якого працівники ДАІ будуть виявляти транспортні засоби, на яких використовуються номерні знаки.

За словами старшого інспектора УДАІ УМВС в області Василя Янка, порушеннями вважається, коли авто їде без номерного знаку або з номерним знаком, що не належить йому, з номерним знаком, закріпленим у невстановленому для цього місці, з номерним знаком, закритим іншими предметами чи забрудненим, що не дозволяє чітко визначити символи номерного знаку з відстані двадцяти метрів, з перевернутим чи неосвітленим номерним знаком, з номерними знаки на яких знищено символи (зафарбовані, витерті тощо), повідомляє прес-служба УДАІ УМВС в області.

Відповідно до санкцій статті 121 Кодексу України про адміністративні правопорушення на водіїв, які скоїли зазначені порушення, може бути накладено штраф у розмірі від 170 до 255 гривень. За повторне вчинення правопорушення накладається штраф від 255 до 510 гривень або громадські роботи на строк від 30 до 40 годин з оплатним вилученням транспортного засобу чи без такого.

Обговорити на форумі