друкувати


Знову при владі: рухівське перезавантаження

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-07-02 03:29:06
Михайло Івасютин знову обраний головою Івано-Франківської міської організації Народного Руху України.

Делегати звітно-виборної конференції Івано-Франківської міської організації Народного Руху України знову довірили посаду голови депутатові міської ради, голові фракції блоку "Наша Україна" Михайлові Івасютину, визнавши задовільною роботу організації за звітний період, повідомляє Івано-Франківська ОДТРК.

Виступаючи перед делегатами конференції, він наголосив на активності та професійності депутатів міської ради та рухівців, що займають посади у виконавчих структурах місцевого самоврядування та державної влади, ріст чисельності рухівських рядів, зокрема, молодорухівського осередку.

Михайло Івасютин також відзначив кваліфіковану роботу рухівців, що працювали у виборчих комісіях та спостерігачами. Серед головних завдань організації на найближчу перспективу визначена належна підготовка до участі у виборах депутатів голів місцевих рад.

Делегати конференції прийняли заяву, у якій висловлено занепокоєння спробою двох найбільших депутатських фракцій українського парламенту щодо змін до чинної Конституції, які суттєво обмежують, зокрема, виборчі права. Однак активна позиція громадян, журналістів, багатьох демократичних рад та тверда державницька позиція Президента не дозволили втілити у життя кремлівські сценарії з узурпації влади.

Міська організація Руху закликала представників громадських об’єднань та політичних партій вживати всіх можливих заходів для захисту державного суверенітету та відстоювання демократичних цінностей та висловила свою підтримку позиції Віктора Ющенка "щодо гарантування конституційних прав і свобод та підвищення рівня добробуту наших громадян, інтеграції нашої країни у європейські та євроатлантичні структури".

Обговорити на форумі