друкувати


Скликає Мізунь екстремалів

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-07-02 11:23:48
Уже вп’яте 4-6 липня в урочищі Дубовий кут у селі Новий Мізунь Долинського району Івано-Франківської області відбуватиметься відкритий фестиваль екстремальної та молодіжної культури "Мізунська Zвигода".

"Метою проведення фестивалю залучення молоді до активного проведення дозвілля й пропагування здорового способу життя, - говорить організаторка фестивалю Наталія Найда. - Інший бік нашого дійства спрямований на популяризацію карпатського туризму й Долинщини зокрема".

Фестиваль охоплює широкий спектр молодіжного екстремального спорту. Зокрема відбудуться змагання з швидкісного спуску на гірських велосипедах зі схилів гори (даунхіл), зі 700–метрового спуску на гірських велосипедах по штучній (25-30 см) дерев’яній стежці на висоті 3 метрів зі складними конструкціями (нор-шору), з подолання на гірському велосипеді складних перешкод на невеликій швидкості (тріал-крос), велозмагання на місцевості тощо. Оскільки ці види спорту не зовсім безпечні, то в змаганнях мають право брати участь люди не молодші 16 років.

Окрім змагань у Новому Мізуні відбудеться парад ді-джеїв під відкритим небом, перегляд відеофільмів та конкурс малюнку "Розфарбуй свою планету". На жаль, через нестачу коштів, традиційного рок-концерту на завершення фестивалю не буде.

Автор: Галина ПЛУГАТОР, Коломия ВЕБ Портал
Обговорити на форумі