друкувати


Завтра з депутатів можуть зняти недоторканність

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-07-02 11:19:06
На позачерговому засіданні Верховної Ради фракція БЮТ вимагатиме розгляду питання про зняття депутатської недоторканності. Про це сказано у заяві голови фракції БЮТ Івана Кириленка.

"Окрім вирішення питань кадрових призначень в уряді, фракція БЮТ буде вимагати розгляд питання зняття депутатської недоторканності", - сказано у ній.

Кириленко заявляє, що розгляд цього питання Верховною Радою "буде іспитом для усіх політичних сил, представлених у парламенті".

"Чи готові вони виконувати, бодай головні свої обіцянки виборцям, чи вони здатні лише на солодкі обітниці", - зазначив він.

Як відомо, раніше БЮТ зібрав 150 голосів для проведення позачергового засідання Верховної Ради у п’ятницю. На засіданні планується розглянути урядові кадрові пропозиції.

Водночас на позачерговому засіданні парламенту у середу, скликаному з цією ж метою, коаліція так і не змогла здійснити кадрові призначення через те, що Партія регіонів заблокувала трибуну з вимогою звільнити у першу чергу міністра внутрішніх справ Юрія Луценка та міністра освіти Івана Вакарчука, повідомляє Газета.UA.

Обговорити на форумі