друкувати


Привітання голови ДПА Прикарпаття В.Поповича до дня працівника державної податкової служби України

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-07-02 10:47:25
Щиро вітаю усіх своїх колег з професійним святом – Днем працівника державної податкової служби України. Робота податківця, враховуючи сьогоднішні умови, нелегка та вкрай важлива.

Адже саме завдяки нашій діяльності та співпраці з сумлінними платниками податків, наповнюється зведений державний бюджет, з якого фінансуються усі сфери життєдіяльності країни - медицина, освіта, культура тощо.

Наша служба об’єднала нас заради того, щоб ми реалізували свої кращі професійні та особисті якості на благо рідної України та її громадян.

Мені приємно констатувати, що колектив податківців Прикарпаття – стабільна, працьовита команда однодумців, готових і, головне, здатних працювати чітко, злагоджено, приймати за необхідності креативні рішення.

Було б несправедливо не згадати сьогодні і наших старших колег, ветеранів податкової служби та податкової міліції, які знаходяться нині на заслуженому відпочинку. Саме вони заклали початок великій та важливій справі – організації створення податкової служби та забезпеченню надходжень до бюджету незалежної України, внесли неоцінений вклад у становлення й укріплення податкової служби країни.

Ще раз вітаю усіх своїх колег з професійним святом. Бажаю міцного здоров’я, добробуту та злагоди у родинах, повідомляє ДПА Івано-Франківської області.

Обговорити на форумі