друкувати


Коломия: Сьогодні інтернет-провайдер "YES" святкує своє 10-ліття

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-07-01 07:11:35
В місті Коломия вперше з’явилася всесвітня мережа 10 років тому і піонером на цьому ринку послуг було підприємство "YES". Ця фірма за довгі роки своєї діяльності зарекомендувала себе як надійний постачальник інтернет-послуг в місті та його околицях.

"YES" - це приклад постійного пошуку нового, прагнення до вдосконалення. Оскільки на початку свого існування фірма нараховувала лише одного працівника, Юрія Станчика, який очолює підприємство, то на сьогоднішній день вже працює вісім осіб. Керівник дбає про створення нових робочих місць, а, отже, і про добробут в державі.

Успіх залежить від багатьох чинників. Динаміка життя вимагає від директора прийняття важливих рішень чи не щодня. Рішучість та принциповість – це ті риси характеру, які допомагають пану Станчикові завжди контролювати ситуацію та рухатися у правильному напрямку. Ще немаловажливим є і те, чи всі ми займаємо посади і вибираємо ту професію, яка нам до душі? Можна впевнено сказати, що вся команда "YES" на своїх місцях, тому що все робиться з максимальною самовіддачею.

Існує своя специфіка роботи в невеликих містах. Багато людей знаються між собою особисто, і, звісно, зайве говорити про індивідуальний підхід до кожного клієнта, так як багато є знайомих, друзів, сусідів, і цей список можна ще довго продовжувати. Тут важливою є репутація підприємства, а вона є бездоганною. Популяризувати свої послуги можна лише завдяки хорошим відгукам вдячних користувачів. Всі попередні слова можна підтвердити тим, що послугами фірми користується близько 3 тисяч осіб, що є великим здобутком. Крім того, інтернет також надається і великій кількості державних установ.

Підприємство колись розпочало свою роботу з надання такої послуги як дайл-ап, але час невпинно стікав і людство знаходило все нові і нові способи надійної та швидкої передачі інформації. Пізніше, рухаючись в ногу з прогресом, з’явилися безпровідні технології зв’язку. В місті та за його межами встановлено ряд точок безпровідного доступу до інтернету. Зараз все більше домінує "транспортування" інформації через волоконно-оптичну лінію зв’язку.

Слід також згадати про такий фактор, як присутність інших інтернет-провайдерів у місті. Незважаючи на те, що першим надав інтернет спраглим до знань людям Юрій Станчик, чим заповнив прогалину в сфері інформаційних послуг, на ринку створилося ще 5 підприємств з подібною специфікою у роботі. Директор "YES" переконаний, що повинна існувати здорова конкуренція, оскільки це прискорює розвиток та примушує до оперативних дій.

Особливої уваги заслуговує розповідь про участь у проектах, малих і великих, але, безумовно, всі вони є вагомими в тій чи іншій сфері. В цій справі допомогу Юрія Станчика важко переоцінити.

В сучасних умовах важко сподіватися на чиюсь підтримку, на чиєсь розуміння. Люди все більше заглиблюються в себе, але саме завдяки "YES" та послугам, які ця фірма надає, можна говорити про надію... Саме про надію на те, що мама з-за кордону зможе побачити та почути свою дитину, що кожна людина, яка звертається за допомогою у різних питаннях до представників підприємства, вийде задоволеною. Звичайно, є на шляху багато проблем, які заважають реалізувати усі свої плани, але це допомагає не обм’якнути та впевнено йти до високої мети.

Редакція інтернет-видання Коломия ВЕБ Портал щиросердечно вітає інтернет-провайдера "YES" з ювілеєм!

Дякуємо за всебічне сприяння протягом дев’яти років у роботі нашого ресурсу!

Бажаємо в подальшому успішного освоєння та втілення нових технологій в комунікаціях!