друкувати


I.Кріль: БЮТ, Блок Литвина та частина НУНС стали співучасниками злочину уряду

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-07-01 04:54:44
"Позачергове засідання Верховної Ради повинно тривати до того часу, поки депутати не проголосують за підвищення прожиткового мінімуму", - так прокоментував народний депутат України, голова Єдиного Центру Ігор Кріль провал голосування за відповідний законопроект.

На думку політика, "підвищити прожитковий мінімум потрібно було ще півроку тому". "Це могло б хоча б частково компенсувати втрати людей від зростання цін, скорочення реальних доходів, знецінення національної валюти та інших наслідків бездарної економічної політики уряду. Підняти прожитковий мінімум – це не право, а обов‘язок уряду та парламенту", - наголосив Ігор Кріль, повідомляє прес-служба Єдиного Центру.

Кріль заявив, що йому "відверто шкода політичні сили, які стали співучасниками злочину уряду". "Сьогодні фракції БЮТ, Блоку Литвина та більша частина НУНС разом із групою "За Україну" продемонстрували, що вони вміють думати про людей лише перед увімкненими телекамерами. А коли потрібно діяти – здатні лише виправдовуватися", - зазначив політик.

Лідер Єдиного Центру наголосив, що "ці фракції разом із урядом повинні пояснити політику подвійних стандартів". "Зараз за рахунок кредитів уряд роздає передвиборні хабарі по 1000 гривень та рятує бізнес своїх партійців. Натомість, коли треба на законодавчому рівні гарантувати мінімальний рівень соціального захисту – грошей немає. Це не економічна політика, це – спроба політичного виживання за рахунок людей", - підкреслив Ігор Кріль.

Обговорити на форумі