друкувати


Приятелі депутата Лозінського зізналися у 15 вбивствах

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-07-01 02:33:55
Колишній прокурор Голованівського району Євген Горбенко та колишній начальник Голованівського РВ УМВС Михайло Ковальський, яких затримала Генеральна прокуратура за підозрою у причетності до загибелі мешканця Кіровоградщини Валерія Олійника, зізналися у 15 вбивствах. За даними джерела у Генпрокуратурі, більшість трупів сховані на території лісових угідь у Голованівському районі.

Про це повідомило джерело у Генеральній прокуратурі, наближене до слідчої групи. "Вже у 15 вбивствах зізналися, і це ще, скоріше всього, не межа", – зазначило джерело.

За словами джерела, більшість трупів сховані на території лісових угідь у Голованівському районі.

У прес-службі Генеральної прокуратури не змогли ні підтвердити, ні скасувати цю інформацію.

"Офіційних даних до нас ще не надходило. Тому ми не можемо ані підтвердити, ані спростувати це", – зазначили у прес-службі.

Слідство у справі триває.

Нагадаємо, 55-річний мешканець Кіровоградської області Валерій Олійник загинув під час сутички з народним депутатом від БЮТ Віктором Лозінським, прокурором Голованівського району Євгеном Горбенком та начальником Голованівського РВ УМВС Михайлом Ковальським 16 червня.

Горбенка і Ковальського звільнено із займаних посад та затримано Генпрокуратурою. Лозінський проходить у справі як свідок.

28 червня Лозінський звернувся до Генерального прокурора Олександра Медведько з проханням внести на розгляд Верховної ради подання на зняття з нього депутатської недоторканості, повідомляє ТСН.

Обговорити на форумі