друкувати


Зима з адреналіном… посеред літа

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-07-01 11:15:07
Днями у 30-градусну спеку в одному із парків Івано-Франківська влаштували перші в Західній Україні міні-змагання зі сноубордингу.

На дійство з’їхалися спортсмени з Києва, Львова та Коломиї. Аби любителі екстріму змогли досхочу показувати своє вміння триматися на спеціальній дошці та виробляти різні фігури, довелося привезти близько двох десятків мішків штучного снігу. За словами Назара Назарука, організатора змагань, основною причиною екстремальної новації став сум за снігом, адже витерпіти 7-8 місяців без снігу таким відчайдухам нестерпно. Ось і вирішили щось придумати, аби покататися. Щоправда показувати клас на літньому снігу було непросто. Але підбадьорювали спортсменів дівчата, які також брали участь у змаганнях.

Проте перемогу прикарпатці так і не здобули. Найкращими на літньому джибінгу виявилися і львів’ни, кияни та мешканці Коломиї. Вони отримали у подарунок рукавички, рюкзаки та спортивне спорядження для сноубордингу.

Насамкінець екстремали виступили із пропозицією до міської влади, аби та виділила якийсь спеціальний зал, де б можна було постійно кататись на сноубордах. До речі, наступні змагання організатори обіцяють провести у листопаді.

Автор: Галина ПЛУГАТОР, Коломия ВЕБ Портал
Обговорити на форумі