друкувати


У Коломиї відбулося грандіозне спортивне змагання зі стрітболу

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-06-30 02:33:38
На День молоді перед міською ратушею у Коломиї відбулося грандіозне спортивне змагання зі стрітболу, участь у якому взяли 6 команд – зі Львова, Івано-Франківська, Чернівців, Коломиї.

Найбільш вражаючою та несподіваною для коломиян і організаторів стала гра двох команд "Фронту змін" (місто та район), сформована з кращих баскетболістів Коломийщини – активних учасників громадської ініціативи Арсенія Яценюка. У нелегкій боротьбі за першість команди "Фронту змін" вибороли 2-ге і 3-тє місця, обігравши львів’ян, чернівчан, інші команди з Коломиї, поступившись лише професіоналам із Івано-Франківська.

Окрім активної та безпосередньої участі у змаганнях зі стрітболу, Коломийська організація "Фронт змін" виступила основним спонсором у вуличній дитячій ігротеці, яку навпроти музею "Писанка" проводили волонтери Молодіжного центру (Р.Вістовський) та участь у якій взяло понад 150 дітей. А наприкінці святкового дня активісти ініціативи Арсенія Яценюка "Фронт змін", на чолі із підприємцем А.Стадником, нагородили кращі колективи дитячої і юнацької творчості та переможців конкурсу "Коломийка", які брали участь у концертній програмі, що тривала у парку імені К.Трильовського.



Обговорити на форумі