друкувати


Затримав злочинця — отримай премію

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-06-29 10:28:18
Днями до обласного управління внутрішніх справ Прикарпаття з приємною місією завітав керуючий Івано-Франківським управлінням банку "Плюс-банк" Андрій Рязанцев(на фото). Він зустрівся з працівниками міліції обласного центру, які на початку квітня розкрили злочин, пов’язаний з пограбуванням однієї з філій очолюваної ним банківської структури.

Зусиллями оперативників Івано-Франківського міськвідділу міліції було затримано групу молодих осіб, які в березні цього року відкрито заволоділи грошима з робочого стола працівниці філії цього банку. Затримані зловмисники виявилися причетними до низки інших пограбувань. У кожному разі основним мотивом вчинення злочинів було заволодіння коштами. У фігурантів кримінальних справ вилучені маски і засіб для стрільби набоями травматичної дії, які використовувалися при пограбуваннях.

До викриття злочинної діяльності цієї групи найбільше зусиль доклали передусім працівники карного розшуку Івано-Франківська. Відтак їх зусилля та професіоналізм було відзначено керівництвом управління "Плюс-банку". Андрій Вікторович Рязанцев щиро подякував оперативникам за проведену роботу та вручив їм премії. Грошовою винагородою у розмірі тисячу гривень заохочено, зокрема, начальника відділу карного розшуку Івано-Франківського МВ УМВС капітана міліції Петра Марухнія та керівника Вовчинецького відділення міліції капітана міліції Ростислава Прокопчука, оперуповноважених ВКР Івано-Франківського МВ старших лейтенантів міліції Василя Фицика та Ігоря Белінського.

Цінним подарунком нагороджено першого заступника начальника Івано-Франківського міськвідділу майора міліції Олександра Кочкіна. Крім того, працівникам підрозділу карного розшуку передано для користування комп’ютер. Керівник обласного управління банку також побажав правоохоронцям міцного здоров’я, подальших успіхів у службі та оперативної удачі.

Автор: Зорина КРЕЧКО, СЗГ УМВС в області
Обговорити на форумі