друкувати


Western Union: Відтепер і у гривні

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-06-26 05:12:22
Всесвітньо відома американська компанія Western Union з 1 липня вводить послугу переказів за кордон в українській національній валюті. При цьому виплата переказу може здійснюватися у вибраній відправником валюті: конвертація буде здійснюватися за курсом, близьким до міжбанківського.

Плата за послугу переказу теж буде здійснюватися в гривні. Як додаткову послугу клієнти отримають можливість безкоштовно разом з переказом відправити одержувачу грошового переказу невеличке за обсягом повідомлення. До речі, на сьогодні такий вид супутніх послуг, причому, безоплатно здійснюють практично всі вітчизняні та зарубіжні системи грошових переказів. Відтепер до них прилучилася і компанія Western Union, повідомляє UKRGAZETA.cz.

Тарифи при відправленні переказу на суму від 500 до 1 тисячі складуть лише 35 гривень. Нагадаємо, що до теперішнього часу клієнти Western Union мали можливість здійснювати перекази за кордон тільки в національній валюті США.

Частка ринку переказів в Украину Western Union за підсумками 2008 року склала 43%. Світовий лідер ринку грошових кур´єрів працює в Україні з 1993 року, а його партнерами є на сьогодні 150 банків. Мережа пунктів обслуговування Western Union в Україні нараховує понад 15,5 тисяч.

Обговорити на форумі