друкувати


До Луцька на королівську ніч

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-06-26 02:02:45
Ніч з 28 на 29 червня для Луцька буде особливою – тут вкотре проходитиме арт-шоу "Ніч у Луцькому Замку". Організатори обіцяють багато сюрпризів. Луцьк очікує щонайменше 3000 глядачів!

Квиток на шоу коштуватиме 80 гривень. Дійства під мурами фортеці триватимуть з 21 години вечора до третьої ранку. Нинішнє шоу трохи змінило концепцію. Якщо раніше головний акцент робився на українське кіно, то нині домінуватимуть різноманітні театральні дійства. Перед глядачами виступатимуть актори Волинського обласного музично-драматичного театру – ставитимуть містерію "З’їзд монархів", повідомляє "Високий замок".

Розважатимуть публіку фольк-гурт "Рун" (Київ) – демонструватимуть гру на різноманітних музичних інструментах. Зі столиці приїде театр старовинного танцю "Джойссанс". А як же без вогняного шоу? Його творитимуть актори театру "Проти ночі" (Київ). Козацько-лірницький репертуар звучатиме від "Хореї козацької", театру давньої музики, що існує в столиці України.

Під час шоу відбудеться показ мод. Колекцію одягу "Лісова пісня" представить волинська дизайнерка Анна Дідух. На гостей чекають театралізовані екскурсії луцькими підземеллями та на найвищій вежі замку - Соколиній, театр живих скульптур з Євпаторії, романтичні прогулянки вулицями міста у кінних фаетонах, лицарські бої та середньовічні розваги, майстер-класи від танцюристів і народних умільців (запросили ковалів, гончарів, різьбярів, майстрів із лозоплетіння). А світанок люд зустрічатиме зі Славком Вакарчуком і його "Океаном Ельзи"!

Обговорити на форумі