друкувати


Найкращі рятувальники - гуцули

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-06-26 11:39:03
Запорукою успішної роботи рятувальників у екстремальних ситуаціях є їх відмінне спортивне загартування, адже майстерність та вміння працювати в найбільш складних умовах гартується саме під час навчань та змагань.

Цими днями на спортивному комплексі Головного управління МНС області імені Героїв-пожежних відбувся другий етап змагань з гирьового спорту ІІ Спартакіади 2009 серед працівників підрозділів системи МНС України. Помірятися силами до обласного центру з’їхалися 20 команд-учасниць територіальних підрозділів Головного управління МНС в області. Змагання відбувалися у двох видах – поштовху і ривку та у чотирьох вагових категоріях: понад 90 кілограмів, до 90 кілограмів, до 80-ти і до 70-ти кілограмів, повідомляє прес-служба ГУ МНС в області.

Як відомо, якою б наполегливою не була боротьба, перемагає завжди найсильніший. За підсумками змагань, було визначено переможців у кожній ваговій категорії. Найдосвідченішим з спортсменів, переможцем у ваговій категорії до 90 кілограмів став член збірної команди Надвірнянського райвідділу ГУ МНС в області Олег Кравець. Інспектор з державного пожежного нагляду, член збірної команди України з гирьового спорту, він вже втретє завойовує звання переможця на таких змаганнях.

Другим у цій ваговій категорії став Ігор Олійник, старший пожежний ДПЧ-4 по охороні ВАТ "Лукор". За словами Ігора, йому допомагає перемагати спортивний досвід, який він отримав під час занять важкою атлетикою, ще навчаючись в училищі.

За рішенням журі перше загальнокомандне місце посіла збірна команда Яремчанського міського відділу ГУ МНС в області, відповідно друге та третє – команди Надвірнянського райвідділу ГУ МНС в області та ДПЧ-14 по охороні ВАТ "Нафтохімік Прикарпаття". Усі призери обласних змагань з гирьового спорту були нагороджені грамотами Головного управління МНС області.

Обговорити на форумі