друкувати


Депутати Калуша зібрали 25 кубічних метрів сміття

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-06-24 01:55:11
"Чисті береги" під такою назвою пройшла екологічна акція у Калуші. В середу на берегах Лімниці зібрали 25 кубічних метрів сміття. Прибирали берег депутати міськради, медики, освітяни.

З початком літнього сезону на берегах річок Івано-Франківської області розгорнулися численні екологічні акції. Винятком не став Калуш, де за ініціативи міського голови Ігора Насалила працівники виконавчих органів прибирали берег Лімниці. До цієї справи долучилося близько трьох сотень осіб. Очистити берег Лімниці протяжність 5 км – таке завдання поставили перед собою учасники акції. Усіх забезпечили необхідними матеріалами та провели інструктаж. 250 великих мішків для сміття та 300 пар рукавичок – підготували для проведення робіт.

Загалом під час проведення акції "Чисті береги" з берега Лімниці було зібрано і вивезено 25 кубометрів сміття. "Стільки ж сміття, для порівняння, накопичує за півмісяця дев’яти поверховий будинок", – зауважив директор КП "Екосервіс" Дмитро Кобилецький.

Нагадаймо, що 21 червня в с.Незвисько (Городенківський район Івано-Франківської області) біля мосту через р. Дністер відбулася перша подібна екологічна акція "Річці Дністер - чисті береги".

Автор: Дарка ДОРОШ, Коломия ВЕБ Портал
Обговорити на форумі