друкувати


КМЦ "Є" запрошує: Г.Вдовиченко "Пів'яблука"

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-06-23 06:47:09
25 червня Культурно-мистецький центр "Є" запрошує на зустріч з Галиною Вдовиченко, авторкою роману "Пів'яблука". Місце проведення - 4 поверх. Початок - 18 година. Вхід - вільний.

Галина Вдовиченко - письменниця, журналістка, редакторка. Нині працює заступницею головного редактора щоденної львівської газети "Високий Замок". Здобула першу премію у номінації "Романи" в конкурсі "Коронація слова 2009". У 2008 році її роман "Пів'яблука" став дебютним у премії конкурсу "Коронація слова" - "Вибір видавця".

У романах Галини є щось таке, що привертає увагу з першого погляду, з першого слова. Кожна її тематична зустріч із читачами така ж яблучна, як і її роман "Пів'яблука", який на сьогодні став лідером продажу. Його перший тираж розійшовся протягом місяця з дня опублікування. Авторка каже, що роман дуже популярний серед молодих жінок та дівчат. І це її дивує, адже в романі йдеться про життя чотирьох жінок середнього віку та їхні стосунки з чоловіками. Героїні Галини Вдовиченко дуже нагадують деяких відомих у Львові жінок.

Казковість роману "Пів'яблука" відчувається у всьому! Героїні отримують задоволення від роботи, зустрічаються щосереди для підтримання дружби, дві з них мають родини, а ті, що не мають, знайдуть своїх принців ближче до кінця книги. Львів описується з любов'ю та ніжністю і нагадує чарівну країну. Події, що трапляються з героїнями, важко назвати реалістичними.

Не зважаючи на таку послідовність щасливих подій, книгу читати цікаво. Авторка вправно пересипає радісні події з життя героїнь мінорними спогадами про минуле.

Обговорити на форумі